Algemene vragen

Algemene vragen Veelgestelde vragen 

 

Is er parkeergelegenheid of is het bereikbaar met het openbaar vervoer?

Kom je met de auto dan kan je gratis parkeren voor de deur  van de beautysalon. Je zou ook met het openbaar vervoer kunnen komen. Plan je reis via www.9292.nl.

 

Kan ik mijn afspraak wijzigen of annuleren?

Je kunt je afspraak ten alle tijden wijzigen of annuleren via je bevestigingsmail. Doe dit maximaal 24 uur voor je afspraak. Ben je te laat? Dan kan je je afspraak helaas niet meer wijzigen of annuleren.

 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Heb je geen bevestiging ontvangen? Neem dan ten alle tijden contact met mij op om te checken of jouw afspraak goed in het systeem is verwerkt.

 

Wat houd de 24 uur regel in?

Ik werk met een 24 uur beleid. Dit vind je terug in de algemene voorwaarden.

Behandelingen

 

Wat houd elke behandeling in?

Je vindt alle informatie onder de " behandelingen ” pagina.

 

Moet ik mij voorbereiden op een wenkbrauw afspraak?

Je hoeft je niet voor te bereiden. Kom lekker met wilde, ongeëpileerde wenkbrauwen, zodat ik de ruimte heb om er iets moois van te maken!

 

Moet ik mij voorbereiden op een wimperlift afspraak?

Graag zonder mascara op de afspraak komen. Maak de wimpers zo schoon dat er geen oude resten mascara in de wimpers zitten.
48 uur voor de behandeling mag er GEEN waterproof mascara meer gebruikt worden. Dit omdat het moeilijk te verwijderen is, en het het resultaat van de Lash Lift zal beïnvloeden.
Draag je contactlenzen? Deze moeten uit, neem je lenzen doosje mee.

Wat is een wimpergroeicyclus?

De wimper groeicyclus bestaat uit drie fasen:

  1. Anagene fase: Dit is de groeifase van de wimpers, die ongeveer 30 tot 45 dagen duurt. In deze fase groeit de wimper tot zijn maximale lengte.

  2. Katagene fase: Dit is de overgangsfase, die ongeveer 2 tot 3 weken duurt. In deze fase gaat de groei van de wimper langzaam stoppen.

  3. Telogene fase: Dit is de rustfase, die ongeveer 100 dagen duurt. In deze fase valt de wimper uit en wordt er weer een nieuwe wimper gevormd.

Het proces begint dan opnieuw met de anagene fase. Hoe langer deze cyclus duurt, hoe langer de wimpers kunnen worden en hoe meer wimpers er tegelijkertijd op uw oogleden kunnen groeien. Het is belangrijk om te weten dat de groeisnelheid van wimpers per persoon kan verschillen en dat de cyclus sommige mensen bevoordeelt ten opzichte van anderen.
Dat verklaart waarom ze korter zijn dan ons hoofdhaar.
Het is daarom belangrijk om regelmatig de wimperlift te ondergaan om de krul en het volume te behouden, aangezien de nieuwe wimpers in de rustfase rechter groeien.Wimperlift en zwangerschap

Tijdens de zwangerschap kan het voorkomen dat een wimperlift niet goed pakt of minder goed werkt.
Bovendien is er een risico dat de wimpers overprocessed raken en gaan kroezen. Hoewel dit niet vaak voorkomt, is het belangrijk om hier rekening mee te houden, vooral tijdens het eerste trimester wanneer de hormoonlevels hoger zijn.
Als je allergisch reageert op de wimperlift, kun je tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding geen medicatie gebruiken om de allergie te behandelen.
Dit kan erg vervelend zijn en kan leiden tot pijnlijke en gezwollen ogen.Wat is een wimper en wenkbrauw botox eigenlijk?

Hoewel de naam je doet vermoeden dat ik iets met naalden ga doen of iets ga inspuiten, is dit zeker niet het geval! Wimper en wenkbrauw Botox is een diep voedend masker.
Wanneer je dit na elke wimperlift en wenkbrauwlift behandeling laat doen worden je wimpers en haarzakjes van de wimpers intens gevoed en verzorgd waardoor je gezondere, langere en vollere wimpers zult krijgen.
De wimper botox die ik gebruik in de salon is van het merk ZOLA.
ZOLA Botox voor wenkbrauwen en wimpers heeft een herstellende formule op basis van Keratine en Collageen en herstelt beschadigd haar en stimuleert de groei ervan.
De formule is gebaseerd op actieve ingrediënten, zoals: collageen en keratine, die de haarstructuur beschermen, herstellen en de groei stimuleren.

 

 

Voor en nazorg wimper en wenkbrauwbehandelingen?

Deze kun je terugvinden onder de "behandelingen" pagina.

 

 

Wanneer moet ik terug komen voor een behandeling?

Dit verschilt per behandeling. Bij verven/hybrid verven en hars behandeling is het advies tussen de 4 a 6 weken. Bij een wenkbrauwlift moet er minimaal 8 weken tussen elke afspraak zitten en bij een wimperlift is dit minimaal 6 weken.

 

 

Hoe lang blijft de henna en hybrid zitten?

Wenkbrauwhenna en hybrid tint kleurt de haartjes voor zo'n 5 tot 6 weken. De afdruk blijft tot 7 dagen zichtbaar. Langer kan eigenlijk niet, omdat de opperhuid zich constant vernieuwd. Hoe lang de henna precies zichtbaar is op de huid, hangt van verschillende factoren af en verschilt per huidtype en levenstijl.

 

 

Wanneer liever geen wenkbrauw hybrid of henna?

Wanneer de huid geirriteerd is, u een peeling of huidbehandeling heeft gehad, bij wondjes in en rondom de wenkbrauwen.
Er is dan namelijk meer kans op een allergische reactie.
Als er sprake is van een allergie - of een eerdere gevoelige reactie op wenkbrauwverf of henna.
Als je al hele donkere en volle wenkbrauwen hebt.
De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.